Меню
За нас Полезно Корпоративни клиенти Контакти

Дунав Ултра за пети път - 670 км с колело от Видин и Дуранкулак!

На 7 септември във Видин ще бъде дадено началото на петия „Дунав Ултра“: TeamWork 2018. Многодневният колоездачен преход минава по цялата дължина на страната през цели 90 населени места и забележителности, сред които Видин, Лом, Козлодуй, Оряхово, Никопол, Свищов, Русе, Тутракан, Силистра, античните градове Улпия Ескус и Нове, средновековния Дръстър. Финалът е в Дуранкулак, като организаторите очакват най-бързите състезатели да подобрят рекорда от 44 часа и 40 минути, записан на 682-километровата дистанция през 2015 г. Но дори във всекидневното ви меню да не попада взимането на 300 км за закуска, то не се притеснявайте, имате пет дни да финиширате, преди да ви обявят за бита карта и пишман колоездач.

Предизвикателството е открито за професионалисти и любители и се провежда изцяло по асфалтови пътища. За успешно финиширали се считат всички, които се справят с маршрута в рамките на споменатите пет дни. За професионалистите, които се целят в справяне за по-малко от две денонощия, регламентът през 2018 предвижда да сформират отбори от по двама или четирима състезатели и задължително да използват GPS-и.

Повече информация за събитието ще откриете на сайта https://dunavultra.com/teamwork/.
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.