Меню
За нас Полезно Корпоративни клиенти Контакти

Приближават ли се електрическите велосипеди към кросовите мотори? SRAM представи своята напълно нова e-bike система Eagle Powertrain

Вижте кратко резюме на детайлното ревю на Sram Eagle Powertrain изготвено от Alex Evans, публикувана в www.bikeradar.com. Алекс разглежда основните технологии използвани във велосипеда, предимствата и недостатъците, както и видео ревю.

Основни технологии

С помощта на сензори за скорост и каданс, Auto Shift използва софтуера на Powertrain, за да избере най-подходящата скорост за текущия ви ритъм на каране. Coast Shift от своя страна използва мотора, за да върти веригата и венеца независимо от педалите, което позволява на системата да променя скоростта, дори когато не въртите педалите.

Системата се управлява безжично чрез Pod Controllers на SRAM, което означава, че няма нужда от допълнителни части или оплетени кабели. Powertrain е съвместим с други компоненти на SRAM като RockShox Reverb AXS седалка, RockShox’s Flight Attendant вилка и амортисьор, както и Transmission скоростна кутия.

Освен това, Powertrain предлага впечатляващи пикови стойности на въртящ момент и мощност - 90Nm и 680W. Системата е съвместима с два основни размера на батерии (630Wh и 720Wh) и допълнителен обхват на батерията от 250Wh.

Това е идеалната система за всеки, който иска да изпита планинското колоездене на ново ниво. Със своите иновативни функции и висока производителност, SRAM Eagle Powertrain е нещо, което всеки сериозен колоездач трябва да разгледа.



Ето и линк към пълната статия - линк
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.