Меню
За нас Полезно Корпоративни клиенти Контакти

Кои сме ние?

Началото

Създадохме компанията през 2016 година след 3 годишно търсене на подходящ застрахователен партньор.

Целта ни беше да създадем изцяло нова застраховка, която възможно най-добре да покрива изискванията и нуждите на активните хора, занимаващи се с екстремни спортове.

Three people walking on snow - Paxson Woelber

Първият продукт

Съвместно с България Иншурънс създадохме Парана Актив, единствена по рода си онлайн туристическа застраховка с високи медицински покрития и активиране на застрахователни дни.

Допълнителни продукти

През следващите години успяхме да се специализираме в застраховки за различни видове събития и състезания. Добавихме също така и два познати продукта Планинска застраховка и застраховка за чужбина с по-високи от съществуващите покрития.

Планински водачи и туроператори

През Март 2022 г. пуснахме специализирана платформа за организирани пътувания. Чрез нея планинските водачи и организатори на пътувания могат лесно и при специални условия да правят застраховки на участниците.

Социална отговорност

В края на 2022 година сключихме споразумение за дарение с Планинската спасителна служба към БЧК. От Парана даряваме 5% от годишния си оборот, с което се надяваме да подпомогнем службата поне в направление финанси. По този начин всеки, който закупи застраховка от нас подпомага ПСС.

За кого са направени продуктите ни

Всичките ни продукти са ориентирани към активни хора, които обичат да пътуват, експериментират и предизвикват себе си. Това ни помага да се специализираме в конкретна сфера, създавайки най-добрите продукти.

Екип

Ние сме трима души - Лъчезар, Калоян и Йордан, поддръжници на активния начин на живот. Вярваме в смисленото и отговорно създаване на бизнес, който да бъде полезен за клиентите си. Непрекъснато се стараем да подобрим продуктите и услугите си и сме отворени към обратна връзка, така че, свържете се с нас!

Лъчезар Маринов

Калоян Денев

Йордан Христов

Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.