Меню
За нас Полезно Корпоративни клиенти Контакти

Застраховка за планинско колоездене

Планинското колоездене е страхотен начин да се отпуснеш и изживееш приключенията в дивата природа. Но както и във всяка друга спортна дейност, рисковете са винаги налице. Затова е важно да се осигуриш с подходяща застраховка за планинско колоездене, която да покрие разходите, в случай на нещастен инцидент.

Застраховката на Парана покрива различни дисциплини планинско колоездене, като Крос кънтри (XC, Cross-country), Маунтинбайк (MTB, Mountain bike) и Даунхил (DH, Down hill). Това означава, че независимо от това какъв вид колоездач си и къде ще предприемаш своите приключения, можеш да се възползваш от предимствата на застраховката.

Основните покрития на застраховката за планинско колоездене включват планинско спасяване и медицински разходи. При нещастен случай или настъпване на здравословно събитие по време на колоездене в планината, застраховката ще покрие финсновите разходи свързани с инцидента. Това може да включва спасителни операции, транспорт до близко медицинско заведение и медицинско обслужване.

Една от полезните функционалности на застраховката за планинско колоездене е възможността за предварително плащане на застрахователни дни. Това означава, че можете да си закупите застраховка за определен брой дни в рамките на една година и да я активирате, когато ви е необходима. Това ви предоставя гъвкавост и осигурява, че сте защитени по време на вашите планински колоездачни приключения, без да плащате застраховка за цялата година.

Не пренебрегвайте важността на застраховката за планинско колоездене. Оптимизирайте своите приключения в планините, като изберете подходящата застраховка, която ви предлага покритията, необходими за вашата защита. Не рискувайте своето здраве и безопасност. Заложете на функционалността на застраховката и се насладете на безгрижни колоездачни изживявания в планините.


Виж колко е лесно

Ние от Парана сме специализирани в застраховките за Туризъм и Екстремни спортове и искаме да ти предложим две застраховки в които са подходящи за колоездени. И двете застраховки се сключват онлайн и ще ти отнеме само 5 минути.

  1. Ако предпочиташ застраховката ти да е по-гъвката в определяне на застрахователните дни и да имаш високо медицинско покритие за последващо лечение, то твоята застраховка е Парана Актив.
Виж повече
  1. Ако предпочиташ застраховка за период, която да покрива разходи за спасяване и спешна медицинска помощ при Крос кънтри (XC, Cross-country), Маунтинбайк (MTB, Mountain bike) и Даунхил (DH, Down hill), то твоят продукт е Планинска Застраховка.
Виж повече
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.