Меню
За нас Полезно Корпоративни клиенти Контакти

За идеята на PARANA и предимствата, които дава

Вероятно се чудите как се зароди идеята за този продукт и защо се появява точно сега, а отговорът е лесен – искахме да спестим време, пари и да бъдем застраховани.

Чудехме се каква застраховка да си направим, предвид че щяхме да имаме нужда от нея няколко последователни уикенда. Застраховането за всеки уикенд ни се струваше трудоемко, заради ходенето до застрахователен офис всеки път, а застраховка за цял месец беше неизгодна и безсмислена. Така дойде идеята за предплатените дни. Нито една от съществуващите застраховки не предлагаше реално покритията, от които имахме нужда. Така личната ни необходимост от гъвкава застраховка ни подтикна да се замислим дали сами да не създадем такава.

2 години и половина по-късно, след разговори с 5 застрахователни компании и преодоляването на куп нормативни пречки, успяхме заедно с надеждното партньорство на "ЗК България Иншурънс" АД да създадем продукт, който да е достатъчно комплексен, за да покрие всички изисквания.


Предимствата:

  • да се застраховаш онлайн
  • да имаш застраховка от днес за утре
  • да имаш покрити медицински разходи


Тези предимства бяха невъзможни за съществуващите продукти, дори поотделно.
Сега са всички като цялостен продукт и показват, че в застраховането има смисъл и нужда, защото трябва да бъдем отговорни при практикуването на любимите ни занимания, все пак имаме близки и приятели, а и животът е кратък. Тъжно е когато изживяваме част от него със счупен крак…или пък въобще да не го живеем!

Екипът на PARANA

Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.