Меню
За нас Полезно Корпоративни клиенти Контакти

Застраховаш ли се за дните, в които си вкъщи? Виж как да го избегнеш с Парана Актив.

Случвало ли ти се е да планираш пътуване, което да пропадне в последния момент?

Или да вземеш решение за пътуване в конкретния ден? В тези случаи вероятно бързаш да закупиш застраховка онлайн в последния момент или просто си взимаш годишна, за да не го мислиш. Лошото е, че дори и да решиш да си закупиш застраховка онлайн, тя ще бъде активна най-рано от следващия ден. С нашата Парана Актив този проблем отпада. Ние създадохме единствените по рода си застрахователни пакети, които се купуват веднъж и са на разположение за цялата година. В тази статия ще опишем как работят.

Какво представляват застрахователните пакети?

При застраховката Парана Актив предлагаме три вида застрахователни пакета с активиране на дни. Активацията се прави лесно от профила ти на сайта, като само маркираш периода, за който желаеш да имаш активна застраховка.
Как се активират застрахователни дни? Ето и следния пример: Закупуваш 20 застрахователни дни, които са налични в профила ти. Днес на 4-ти януари решаваш, че следващите два дни ще пътуваш и имаш нужда от застраховка.

  1. Влизаш в профила си и маркираш датите 5-6 януари.
  2. Натискаш "ПОТВЪРДИ"
  3. Застраховката ти за 5-6 януари е готова и вече имаш 18 дни на профила.
Кога могат да се активират дни? Дни могат да се активират и в същия ден, в който е пътуването.

Не приключенстваш достатъчно, за да си купиш годишна застраховка?

Не всеки има възможност да бъде активен толкова, колкото му се иска. Ако смяташ, че годишната застраховка е прекалена за теб, но не желаеш всеки път да въвеждаш данни и правиш плащания, то нашите предплатени пакети са за теб. По този начин винаги ще имаш застраховка, която е готова за приключения също, като теб.

Още не знаеш коя застраховка да избереш?

С радост ще ти споделим, че 5% от всяка сключена застраховка отиват за Планинската Спасителна Служба. В началото на 2023 година сключихме споразумение с ПСС, с което се ангажираме 5% от оборота ни да бъде дарение към службата. Включи се и ти.

Виж колко е лесно

Парана Актив туристическа застраховка за България. С включени допълнителни медицински разходи, екстремни спортове и застрахователни дни
виж повече
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.